Cinema

cinema i sèries

David Verdaguer i Ángela Cervantes protagonitzaran la sèrie ’El mal’

La investigació per trobar un assassí en sèrie que tria com a víctimes persones sense sostre és el fil conductor de la sèrie de vuit capítols El mal, de Lluís Arcarazo, que tindrà com a protagonistes David Verdaguer i Ángela Cervantes. La producció, que s’ambienta a Barcelona i que coprodueixen The Mediapro Studio i 3Cat, començarà a rodar-se a la capital catalana en les properes setmanes, sota la direcció de Marta Pahissa.

La sèrie s’endinsa en la investigació dels crims, a partir d’uns guions del mateix Arcarazo, amb la col·laboració de Guillermo Cisneros i María Jaen. Arcarazo ja hi havia col·laborat en projectes com el film Salvador, dirigit per Manel Huerga, o la sèrie Nit i dia, conduïda per Oriol Paulo.

L’argument d’El mal parteix d’una història real. L’abril del 2020, en ple confinament per la covid-19, un home va ser detingut acusat d’assassinar diversos indigents a Barcelona. Tots els assassinats es van cometre mentre la víctima dormia i amb una brutalitat extrema. Amb aquest plantejament, i en aquest context de ciutat buida i confinada, Arcarazo desenvolupa la idea de la sèrie, que recull el doble sentit tant de maldat com d’un virus que infecta les víctimes.

La sèrie s’estrenarà en primícia a 3Cat i The Mediapro Studio Distribution en té els drets de venda en l’àmbit mundial. Els productors afirmen, en declaracions a l’ACN, que la sèrie beu de “grans mestres del cinema contemporani” com David Fincher i Michael Mann, amb ressons de films com Seven o Collateral.

Pahissa serà la directora dels vuit episodis de la sèrie. Directora de ficció i documentals amb més de 25 d’experiència, ha estat responsable de títols com Rapa per a Movistar Plus+, Smiley per a Netflix, i Ser o no ser per a RTVE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres
música

Billie Eilish actuarà al Palau Sant Jordi el 14 i el 15 de juny de 2025

barcelona
42 edició de comic barcelona

A la recerca de nous lectors de còmic

Barcelona
Crítica
música

Incògnites del Misteri

GIRONA
Cultura

Mor C.J Sansom, escriptor escocès de novel·les de suspens

art

L’entrada al Museu Picasso de Barcelona serà gratis tots els dijous, divendres i dissabtes al vespre

barcelona
sant jordi

Per Sant Jordi es van vendre dos milions de llibres

Barcelona