Música

Música

Madonna fa ballar un milió i mig de persones a Copacabana

La cantant tanca ‘Celebration tour’ amb un concert gratuït a Rio de Janeiro, el més multitudinari de la seva carrera

Barcelona va acollir dues actuacions de la gira el novembre de l’any passat

La cantant nord-americana Madonna ha convertit la platja de Copacabana de Rio de Janeiro en la discoteca més gran del món amb un històric concert que ha tingut lloc aquest dissabte a la nit. Hi han assistit aproximadament un milió i mig de persones, que no han parat de ballar en dues hores i mitja d’espectacle, segons informa Efe.

La reina del pop no ha deixat alenar als seus admiradors i ha anat encadenant un darrera l’altre els principals èxits dels seus 40 anys de carrera davant un públic intrigat, amb molta presència de dones i persones del col·lectiu LGTBI. La diva de 65 anys els que han esperat fins a dotze hores per veure-la i s’ha acostat al públic diverses vegades per les tres passarel·les que sortien del gegantí escenari de 812 metres quadrats, muntat a la sorra de la platja més coneguda del Brasil. També hi havia centenars d’embarcacions fondejades davant de l’escenari.

La cantant nord-americana, com en totes les presentacions, ha canviat diverses vegades de vestuari durant l’espectacle i ha portat fins i tot un vestit amb els colors groc i verd de la bandera brasilera, els mateixos amb què portava les ungles pintades.

Madonna ha declarat el seu amor al país i ha dit que no hi havia un lloc millor per al concert que la platja de Copacabana. Amb el concert d’aquest dissabte, Madonna posa fi a la gira de commemoració dels seus 40 anys de carrera, Celebration Tour, en què fa un repàs de tota la seva carrera amb els seus èxits més grans, com Like a virgin, Vogue, Holiday o Like a prayer. Els dies 1 i 2 de novembre del 2023, la gira va passar pel palau Sant Jordi de Barcelona en dos concerts memorables.

El concert a Copacabana ha estat històric per a Madonna, que mai havia actuat per a un públic tan nombrós, però també per a Rio de Janeiro, que ha rebut centenars de milers de visitants i s’ha beneficiat d’un impacte econòmic de 56 milions d’euros amb un únic esdeveniment musical. Tot i que les autoritats encara no han divulgat el públic al final del concert, el més probable és que l’artista nord-americana hagi superat la marca que van aconseguir els britànics Rolling Stones el febrer del 2006, quan van atraure 1,5 milions de persones també a la platja de Copacabana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]
Festival de cinema

La crueltat de Yorgos Lanthimos torna a Canes

Canes
Quim Gibert
Ensenyant i autor del llibre “Allà d’allà”

“La llengua persistirà si estem disposats a mobilitzar-nos”

Banyoles
cultura

Vilassar de Dalt: aparador de la fotografia analògica fins al 18 de juny

Vilassar de Dalt
Cultura

Mor Gudrun Ure, actriu escocesa protagonista de la sèrie infantil ‘Super Gran’

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint

Cultura

Mor Tony McFarr, el doble d’acció de Chris Pratt i Jon Hamm

música

Pol Bordas estrena ‘Cor petit’ amb la ‘col·labo’ de Figa Flawas

girona

La Casa Natal de Dalí, guardonada en els Premis CETT Alimara

FIGUERES

L’Ajuntament de Portbou torna a ser patró de la Càtedra Walter Benjamin

PORTBOU