cultura

Bullitt dóna continuïtat amb «Squared wheels» a la millor escola rockera de Sant Feliu

Diumenge vinent actuaran a La Mirona amb The Hard-Ons

Squared wheels: rodes quadrades. Una imatge força explícita que representa «el camí força llarg i complicat» que un grup com ara Bullitt ha de transitar i patir per donar a conèixer la seva música: rock cada vegada menys etiquetable, òbviament independent, melòdic i contundent alhora, i hereu en certa manera de l'escena hardcore de Sant Feliu, però des d'una perspectiva més oberta. Els seus membres han passat per grups com ara Airmail, Without i 2 Minuts d'Odi, i el seu productor, el cada vegada més sol·licitat Santi Garcia, ha tocat i cridat durant anys amb No More Lies, abans de dirigir un dels millors estudis de gravació de l'Estat especialitzats en rock energètic: Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu. Xavi (guitarra i veu), Enric (bateria i gran fan de Steve McQueen), Ferran (baix) i Carlus (guitarra) són els quatre membres de Bullitt, un grup que ha inclòs en el seu primer disc onze cançons, entre les quals hi ha tot un manifest (Compromising), amb el qual subratllen el seu «compromís amb la música i amb nosaltres mateixos». I ho fan en només 2 minuts. De fet, només tres dels temes del disc superen els 3 minuts. Pura intensitat punk.

«Quan graves un primer disc sempre estàs molt verd i és bo tenir algú de confiança al costat. En aquest sentit, en Santi era la persona ideal, perquè fa molts anys que el coneixem i hi ha molt poca gent que entengui tant de música com ell», diuen els membres de Bullitt. «Viure de la música és una utopia, però tenim unes ganes boges de tirar endavant aquest projecte i de mostrar la nostra música a tot arreu. De fet, tenim constància que algunes cançons nostres ja han sonat en emissores alemanyes.» Bullitt actuarà diumenge vinent a La Mirona amb els clàssics australians The Hard-Ons i el 24 d'abril formarà part del cartell del Ferrara Fest, a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona