Lou Reed i Laurie Anderson obriran la seva gira mundial a la Porta Ferrada

Hi assajaran durant dos dies abans d'actuar a l'Espai Port el 10 de juliol

Després que la gira espanyola de Berlin s'enfonsés i, amb ella, el concert que Lou Reed tenia previst fer a Sant Feliu l'estiu del 2008, la direcció del Festival Internacional de la Porta Ferrada va assumir com un repte prioritari aconseguir que el músic novaiorquès s'afegís a la llarga llista de figures internacionals que han passat pel festival empordanès. Finalment, Lou no vindrà a Sant Feliu amb el monumental Berlin ni amb el Metal Machine Trio, projecte que li serveix per reivindicar un dels seus discos maleïts més difícils de pair, pel seu avantguardisme cacofònic, sinó que ha decidit sumar esforços amb la companya sentimental, l'artista experimental Laurie Anderson, amb la qual es va casar ara fa un any en una cerimònia privada després d'una llarga relació. Ara fa tres anys, tots dos ja van compartir escenari al festival Grec amb l'espectacle Words and music: a special evening with Laurie Anderson i Lou Reed.

El 10 de juliol, la parella portarà a terme a Sant Feliu de Guíxols l'estrena mundial del seu nou espectacle, The yellow pony..., una conjunció força equilibrada de temes de Lou i de Laurie, de paraula cantada i paraula narrada, de la guitarra d'ell, el violí d'ella i molta electrònica. Tots dos sols en escena. La gira per europea inclourà només sis dates –actuaran, per exemple, en el festival de Manchester–, de les quals tres tindran lloc a l'Estat espanyol, organitzades per la promotora Stage Planet: el 10 de juliol a Sant Feliu de Guíxols, el 12 a Vigo i el 14 a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.