cultura

El TAMA d'Aldaia va rebre 28000 espectadors la passada temporada

El Teatre Auditori Municipal d'Aldaia, va tancar la temporada passada amb unes altíssimes xifres d'espectadors que el situen, com un dels centres culturals de referència al País Valencià. Han sigut, 28.114 espectadors els que han pres seient al TAMA en els passats dotze mesos, per poder assistir a espectacles d'Albena Teatre, Patricia Pardo, Al Tall, el cicle Bonic, els concerts del «Somnis» o la Lliga d'improvisació per citar, només, uns exemples. A més dels 2.876 espectadors, sense contar les presentacions falleres, han participat d'espectacles gratuïts.

Una xifra que, sumada a les set temporades anteriors des que el TAMA fou inaugurat en desembre de 2002, aporten unes xifres de més de 500 actes i espectacles celebrats i més de 200.000 espectadors. De nou, les xifres parlen per sí soles, ja que, des de la seua obertura el Teatre Auditori d'Aldaia ha registrat un augment constant del seu aforament i manté el número de funcions i espectacles que ronden el centenar per any.

En el mes d'octubre arrancarà la nova temporada amb l'estrena, l'1 d'octubre de El más (des)corazonado de los hombres, de Tomás Motos Terol. De la seua programació fins desembre destaquen dos obres de teatre internacionals, Senzacoda, del grup italià Quelli doní Grock i La Carta, del grup Paolo Nani, que es definix per ser una obra gestual sense text que ha donat la volta per tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.