cultura

El Celler de la Muntanya i El Viart editen una antologia poètica comarcal

Autors de les comarques de l'Alcoià i El Comtat formen part de l'antologia titulada El tast de la terra (Poesia entre valls) que les empreses El Celler de la Muntanya de Muro i ELVIART han editat amb l'ànim de traure al mercat literari un llibre de poesia vinculat directament amb la terra.

El llibre arreplega l'obra destacada de dèsset poetes de les comarques de l'Alcoià i El Comtat com són Joan Valls, Àlex Agulló, Vicent Berenguer, Jordi Botella, Delfina Dauder, Francesc Ferrando, Joan Jordà, Robert Llopis, Enric M. Piera, Marcel·la Payà, Emília Pérez, Francesc Pozo, Manel Rodríguez, Jordi Segura, Josep Sou, Silvestre Vilaplana i Vicent Valls en els que la terra d'aquestes comarques s'erigeix en protagonista.

En procés d'impressió, esta antologia poètica va ser presentada estos dies als seus autors en un acte que va tindre lloc a la seu del Celler de la Muntanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.