cultura

Melcior, Gaspar i Baltasar estrenen carrosses a Tiana

Ses Majestats també recorreran aquesta tarda els altres municipis de la comarca repartint regals i caramels. Pel que fa a Tiana, els tres Reis Mags estrenaran enguany el disseny de les noves carrosses. La cavalcada al municipi arrencarà a les 18.00h de la tarda del carrer Edith Llaurador, seguint per la plaça de l'Església, Bisbe Català, l'avinguda Albéniz, Antoni Clapés, Anselm Clavé, el passeig de la Vilesa, Onze de Setembre, Maresme (Montgat), Matas, Marquès de Monistrol i la plaça de la Vila. Ses Majestat repartiran 450 quilograms de caramels sense gluten. Demà, com cada any, visitaran els nens discapacitats del centre ocupacional de l'Alegria.

A Sant Adrià, Melcior, Gaspar i Baltasar agafaran el relleu de l'Adrilàndia, el saló de la infància que s'organitza cada any a la ciutat per al més menuts. Els Reis recorreran (a partir de les 17.30 h) la Via Trajana, Pius XII, avinguda de les Corts Catalanes, carrer d'Argentina, carrer de Goya, de Doctor Fleming, Frederica Montseny, Sant Ramon de Penyafort, Ponent, Llevant, Fernández Márquez, Ramón y Cajal, Moratín, Torrassa, Platja, Eduard Maristany, Catalunya, avinguda de Pi i Maragall, carrer Major, de les Monges, de Rafael de Casanovas i de Ricard, per acabar a la plaça de la Vila. L'arribada està prevista a les 21.00 hores.

A Montgat, la comitiva reial sortirà de la parròquia de Sant Joan a partir de les 18.00 h i des d'allà farà un recorregut per tots els barris. Les carrosses recorreran la plaça de la mare, el local social Camí d'Alella, l'avinguda Turó, Jordana, la plaça Ciurana, la de la Unió, les Mallorquines i la plaça de la Vila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.