Teatre

PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS (Vallès Occidental)

‘Reacció'

Topada cruel a l'institut

Reacció és un muntatge controvertit. Des que es va estrenar a la Mostra d'Igualada de l'any passat, amb el suport de la fundació Xarxa, provoca llargues i fructíferes discussions a la sortida del teatre. Ho va fer entre els programadors a la fira estratègica catalana de teatre familiar i també durant la temporada de la Sala Beckett de Barcelona al juny passat. Un bon símptoma d'un teatre que pretén copsar la realitat.

En Chris és un noi de 16 anys que està a punt d'obtenir el graduat escolar, però de moment té molt males notes. Ja té dos insuficients i no se'n pot permetre cap més. Com que ha repetit curs una vegada, si ara no aprova, el seu pare es posarà furiós. No li queda altre remei, doncs, que intentar convèncer la nova professora perquè faci la vista grossa en la seva assignatura i li doni la nota que necessita. Però no compta amb el fet que ella és responsable i no està disposada a cedir.

1 d'abril. Teatre de la vila, 22 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.