cultura

Nova edició del festival Cinémaginaire a Argelers

L'edició 26 del festival de cinema Cinémaginaire s'obre la setmana que ve. Enguany els films i debats es situaran a l'entorn del tema de l'invitació.

Cada any des de 1986, aquest festival -agermanat amb el Festival del Film de Girona- proposa uns programes creuats de part i altre de la frontera. L'eix temàtic de cada edició és determinat a partir d'una pel.lícula ben precisa. Enguany és L' Invitation de Claude Goretta que donarà sortida al festival. El programa original compta amb la raresa d'uns films que no seran programats fora de les grans ciutats i amb la presència de convidats singulars entre els quals Anne Alvaro, Baya Kasmi, Chiara Malta, FJ Ossang, Christian Rouaud, Roschdy Zem … Sis dies de projeccions, encontres, debats, avantprimeres, una nit de cinema fantàstic i un dedicatòria especial cap a Catalunya Sud són uns dels moments que es desenrotllaran entre el 31 de maig i el 5 de juny.

Programa i informacions: www.cinemaginaire.org



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.