cultura

El festival del ‘techno' rural

El Technotràmec porta avui a Parlavà The Reapers i Fran the Breakstorm

Tot un fenomen: lluny del Sònar i dels Monegros, el Technotràmec de Parlavà s'ha consolidat després de sis anys com una cita obligada per als amants de la música electrònica. L'any passat hi van assistir unes 4.000 persones, la majoria provinents de diversos punts de Catalunya, però també del sud de l'Estat francès. Avui tindrà lloc la setena edició del Technotràmec, entre les 7 de la tarda i les 6 del matí. Els organitzadors defensen l'essència del festival, basada en “un entorn rural immillorable” –uns camps amb una superfície de més de 5.000 metres quadrats–, preus populars tant a l'entrada –8 euros– com a la barra, i una bona selecció d'artistes, majoritàriament del país, com ara The Reapers, el duet format per Fergis i DJ Fiv, Fran the Breakstorm, Djoseph, Bolax, Bombionic & Left, Supah Cannabinol, Take It Easy i Akrata Sound.

Com en edicions anteriors, al Technotràmec hi haurà dos escenaris, el Cavic i el Tràmec: el primer s'obrirà a les 7 de la tarda amb reggae i jungle, fins que a la 1 de la matinada entri en joc el drum and bass. A les 11 de la nit s'afegirà a la festa l'escenari principal, el Tràmec, on es concentren les audiències més massives.

Una de les singularitats del Technotràmec és que està organitzat sense ànim de lucre, ja que els beneficis es destinen a finançar la resta de la festa major de Parlavà i el festival de l'any següent.

La important difusió del festival en diversos mitjans de comunicació i xarxes socials com ara Facebook, fa preveure als organitzadors que aquesta setena edició serà també tot un èxit de públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles