Altres

Un dia a Llançà

Catsfromcat és un grup de folk-rock nascut el 2004 i que ha tingut diverses formacions, però sempre amb el mateix eix vertebrador: les cançons que compon Víctor Alcaraz, un barceloní que viu a Púbol i treballa des de fa sis anys a Llançà. De fet, Víctor es declara un enamorat de Llançà i per això li ha dedicat la cançó Un dia a Llançà, el videoclip de la qual està tenint força repercussió a Youtube i s'ha convertit en una eina de promoció inesperada per a la localitat empordanesa. El videoclip, protagonitzat per dues noies que arriben al matí a Llançà i s'instal·len a l'hotel Grimar, mostra també altres espais del poble com ara la Residència de Temps Lliure, l'auditori de la Casa de Cultura i els locals nocturns Nit i Port de Nit. Durant aquest recorregut de tot un dia a Llançà, hi apareixen en Víctor i el seu actual company de grup, el brasiler Evandro Correa, i les ballarines de l'Escola d'Art Coreogràfic de Llançà, que hi porten a terme unes coreografies concebudes per la seva directora, Liliane Augé.

El primer treball discogràfic de Catsfromcat, titulat com el grup, es va gravar entre l'agost i el novembre passat a l'estudi 5grama de Girona, amb la producció del grup i Francesc Ubanell, que també hi va tocar guitarra i teclats. A més, hi van participar Santi Escura (piano), Miki Izquierdo (bateria), Enric Canada (percussió) i Gemma Gregori (veus).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Brian McCardie, actor de sèries com ‘Line of duty’ i ‘Outlander’

castell d’aro

Private Function, The Whiffs i Weird Omen, dissabte al Desemboca

castell d’aro
GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit
CÒMIC

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres