cultura

Ferran Adrià col·labora amb Capella de Ministrers

El cuiner participa en la darrera producció del director valencià Carles Magraner

La nova producció del violagambista i musicòleg Carles Magraner al front de Capella de Ministrers sobre les ensaladas renaixentistes de Mateu Fletxa i Bartolomé Càrceres, comptarà amb una col·laboració especial del cuiner Ferran Adrià.

El nou treball d'aquesta formació valenciana estarà editat en versió llibre disc i inclourà l'enregistrament en CD de 4 ensaladas de Mateu Fletxa i Mateu Càrceres amb un concert en directe i un videoclip realitzat a la Llotja d ela Seda de València. També incorpora un text exclusiu del conegut xef que glossarà el ritme en la música i en la cuina.

En l'àmbit musical, ensalada és el nom que donaven els músics del segle XVI a una composició vocal polifònica en què hi barrejaven els gèneres religiosos i profans, idiomes o dialectes i altres components.

D'aquesta manera a l'ensalada musical que s'hi presentarà en breu, en lloc d'ingredients gastronòmics, es mixturaran estils i llengües, amalgamant allò còmic amb la part seriosa, l'ambient popular amb l'èpic.

El nou treball de Capella de Ministrers que compta amb el suport de l'Institut Valencià de la Música, la Universitat de València estudi General i l'Associació Cultural Comes, es presentarà el 6 de maig en la Fira del Llibre de València.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.