cultura

Alaquàs i Aldaia lliuren els premis universitaris

Olga García de Fez ha estat la guanyadora d'aquesta edició pel treball “Catalogació de la ceràmica arquitectònica que es conserva in situ als municipis d'Alaquàs i Aldaia”

El Castell d'Alaquàs ha acollit el lliurament dels XXVI Premis a Universitaris convocats pels ajuntaments d'Alaquàs i d'Aldaia i per Caixa Popular amb la col·laboració de l'Agrupació Comarcal d'Empresaris i els instituts de les dues poblacions, per tal de posar en valor la riquesa cultural i social d'aquestes localitats i reconèixer el treball dels universitaris.

El premi ha estat enguany per a Olga García de Fez, pel seu treball d'investigació “Catalogació de la ceràmica arquitectònica que es conserva in situ als municipis d'Alaquàs i Aldaia”, que ha rebut una dotació de 2000 euros per al desenvolupament de la seua tasca d'investigació. La guanyadora ha agraït els presents el premi i ha explicat el públic assistent el seu treball d'investigació centrat en la ceràmica que es conserva tant en diversos edificis civils i religiosos d'Alaquàs i d'Aldaia com en els carrers.

En el lliurament dels premis han estat presents les Alcaldesses d'Alaquàs i d'Aldaia, Elvira García Campos i Carmen Jávega Martínez respectivament, i el director de Caixa Popular, Francisco Montesa, que van posar de relleu aquests premis que tenen com a objectiu el de facilitar i donar a conèixer a la ciutadania la realitat humana, social, econòmica i cultural d'Alaquàs i d'Aldaia així com premiar els projectes d'investigació dels universitaris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor el músic i director d’orquestra Joan García Iborra

Paula Valls, Pau Alabajos i Guillem Roma, actuaran A Peu de Gavarres

Girona
cinema

Push Lab vol convertir Girona en centre neuràlgic de l’audiovisual

Girona
CINEMA

El festival Fic-cat premiarà Antoni Verdaguer i Jaume Cabré

Roda de Berà
Cultura

Mor Manuel Belmonte, poeta i escriptor terrassenc

cultura

Acaba la restauració dels històrics quatre tinglados del moll Oriental del Port

BARCELONA
MÚSICA

Núria Feliu, homenatjada al Palau de la Música

BARCELONA
premi

Carles Durà guanya el premi Roc Boronat

Barcelona

Barcelona dignifica els seus tresors arqueològics romans

Barcelona