cultura

música

Els estels de La Oreja de Van Gogh tornen a l'Empordà

El grup donostiarra presenta demà a Sant Antoni el disc que va gravar als Music Lan d'Avinyonet de Puigventós

La Oreja de Van Gogh va enregistrar el seu sisè disc, Cometas en el cielo, als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós, i demà el grup donostiarra tornarà a l'Empordà per presentar-lo en directe, en un concert que tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge (22 h). Aquest concert forma part d'una llarga i intensa gira que aquest any inclourà prop de 80 concerts per tot l'Estat espanyol i Llatinoamèrica. “Aquest ha estat el primer disc en què Leire ha participat en la composició dels temes. En general, les noves cançons tenen més velocitat i energia. Podríem dir que sonen més rockeres, però sobretot ens ho passem molt bé tocant-les en directe”, afirma Pablo, el guitarrista d'aquest grup que, en setze anys de trajectòria, ha venut milions de discos i ha superat amb èxit el canvi de cantant. “En el primer disc amb Leire volíem transmetre al públic que el grup no havia perdut la seva essència, però en aquest últim disc ja no havíem de reivindicar res i ens sentíem lliures per intentar anar una mica més enllà en el nostre so.”

La Oreja de Van Gogh ofereix concerts llargs que superen les dues hores, en què toquen Cometas en el cielo gairebé complet i també bona part dels singles anteriors que s'han convertit en èxits. “Són concerts sense grans escenografies ni artificis, perquè les reines de la nit han de ser les cançons.”

EL PREU

25
euros
costa l'entrada per al concert de La Oreja de Van Gogh, demà a Sant Antoni. Hi ha una oferta de 2x1 per als subscriptors d'El Punt Avui.

Canvi de productor i també d'estudi

Des del seu segon disc, La Oreja de Van Gogh havia treballat sempre amb el mateix productor, Nigel Walker, i als estudis francesos Du Manoir. Per gravar Cometas en el cielo, el grup va contractar el productor suec Björn Engelmann i la gravació es va fer als estudis Music Lan d'Avinyonet de Puigventós, a l'Alt Empordà. “Hi vam estar gairebé un mes i ens van encantar tant la gent com l'entorn.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
saló

El Comic Barcelona tanca portes amb més de 110.000 visitants

barcelona
Necrològica

Mor l’actor Bernard Hill, el capità del ‘Titanic’ i el rei Théoden de Rohan

barcelona
Xavier Aliaga
Novel·lista

“Necessito passar-ho bé quan escric, provar coses”

Barcelona
LA CRÒNICA

Rebobinar és de nostàlgics

Música

Madonna fa ballar un milió i mig de persones a Copacabana

rio de janeiro
arts escèniques i música

El Límbic atrau 21.000 persones a Santa Coloma de Gramenet

barcelona
Ramon Coll
Arqueòleg. Autor d’ ‘El santuari ibèric de la cova de les Encantades del Montcabrer’

“La cova de les Encantades és l’únic santuari dels laietans”

PREMIÀ DE MAR
MÚSICA

Documenten les intèrprets no vocalistes de les formacions de ball dels anys 30

GIRONA

Un concurs de curtmetratges amb mòbil al festival de cinema de Blanes

blanes