cultura

Tavernes inaugura el Molí Vell del camí del Pla

L'edifici disposa de gran importància històrica i etnològica i s'adreçarà com a dotació cultural

L'Ajuntament de Tavernes inaugura oficialment les obres de rehabilitació del Molí Vell del camí del Pla, situat a 1,5 quilòmetres de la ciutat, amb una gran importància històrica i etnològica. Tot seguit, un recital de poesia, dins de la gira de poesia íntima i intimidadora, ocuparà l'espai rehabilitat.

Serà aquest diumenge 10 de març, a les 12 hores, quan l'Ajuntament de Tavernes inaugurarà oficialment la rehabilitació del Molí Vell del camí del Pla, que ha recuperat una edificació d'innegable valor històric, etnològic i cultural.

El Molí Vell està situat al costat del riu Vaca, en el medi rural de la Valldigna, i és un dels molins hidràulics que conserva pràcticament la tipologia constructiva original. És un dels quatre molins que el Reial Monestir de Santa Maria de Valldigna administrava en benefici propi en la seua època d'esplendor.

Les obres del Molí Vell i de l'ermita de Sant Llorenç de l'Alcudiola estaven finançades pel PIP, i han estat rebudes el passat 14 de febrer de 2013.

Tot seguit, el Molí Vell serà l'escenari d'uns recitals de poesia. Infinita la carícia que ha de venir (Poetry Road Tour 2013) és una gira de poesia “íntima i intimidadora”, que té com a escenaris les localitats de Vilafranca del Penedès, Sant Pere de Riudebitlles, Sabadell, València, Gandia, Tavernes de la Valldigna, Barcelona, Arenys de mar, Lleida, Sitges, Granollers, Sant Celoni i la Garriga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic