Música

cicle

xavier castillón

Una cala plena de música

La Música de la Cala és el nom d'un nou cicle de música electrònica i experimental que tindrà lloc durant els mesos de juliol i agost a la terrassa de l'Hotel Cala Jóncols, situat a la cala del mateix nom, un espai natural i màgic situat “entre Roses i Cadaqués, cap de Creus i cap Norfeu, la costa verge de l'Empordà”, com s'especifica a www.calajoncols.com. El cicle ha estat organitzat per l'hotel, el músic Rafel Plana i l'editorial Perceval Press, i s'obrirà aquest divendres a la nit amb un concert del Brossa Quartet de Corda i una sessió a càrrec del discjòquei Joan S. Luna, que exerceix també com a cap de redacció de la revista MondoSonoro. Una de les peculiaritats d'aquest cicle és que els artistes passaran la nit a Jóncols gràcies a la col·laboració de la Confraria de Pescadors i de l'Ajuntament de Roses, que cedeixen part de la barraca de pescadors que hi ha a la cala, una de les més antigues de Catalunya, “convertint per unes hores els artistes de la cala en pescadors del segle XXI”. A més, els assistents hi podran gaudir d'un sopar amb productes ecològics, gràcies a la col·laboració de la cooperativa gironina Montsoliu i prendre els còctels d'autor ideats per Damià Mulà i inspirats en els vuit temes del disc Jóncols, la música de la Cala, que es difon també a través d'una sèrie de postals sonores. Al llarg de l'estiu també hi tindran lloc els Sopars del Mediterrani, coorganitzats amb el Magic Catamarà, on es podran degustar productes del mar en una sèrie de vetllades en què la Confraria de Pescadors de Roses compartirà amb els visitants la història i les tradicions de la zona. Durant el cicle també hi haurà un servei de taxi vaixell que connectarà la cala Jóncols amb Roses i Cadaqués per mar, amb una cervesa inclosa per cortesia de Moritz.

Cada divendres i dissabte del mes de juliol tindran lloc a la cala una sèrie de sessions de discjòquei, amb entrada gratuïta, a càrrec de David Puente (Dave Bridge), Xavier Riembau (Diego Armando Dj) i Bruno Galindo (El Gran Patchinko). Cada dissabte i diumenge del mes d'agost actuaran a la cala Jóncols els grups i solistes que han participat en el disc: Bearlin, Fernando Lagreca, Boreals, MissQ, XTRNGR, Esperit!, Lásers i Dontlikepiano.

Les dates
XTRNGR (3/8), MissQ i visuals de Mademoiselle Oui Oui (4/8), Boreals (10/8), Esperit! (11/8), Lásers (17/8), Bearlin (18/8), Fernando Lagreca, Xarlene i Christian Len Dj (24/8) i Bearlin, Dontlikepiano, MissQ i Christian Len Dj (25/8).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.