cultura

Alaquàs estrena un certamen nacional de teatre

Organitzat per l'Ajuntament d'Alaquàs i Carabau Teatre, continuarà durant tot el cap de setmana al Castell de la vila

La companyia Taules Teatre d'Alacant va ser l'encarregada d'inaugurar anít el I Certamen Nacional de Teatre EscenAlaquas que es celebrarà durant tot el cap de setmana al Castell d'Alaquàs.

El públic assistent va poder gaudir de l'obra “La Puta Enamorada”, la primera de les representacions que tindran lloc amb motiu d'aquest Certamen.

El festival continuarà aquest nit amb “Cri, Cri, Crack” de Yampo Teatro (Murcia). El dissabte li arribarà el torn a l'obra “Melvin y sus Hermanas” de Cuatro Gatos Teatro (Sevilla). El certamen es clourà el diumenge 7 de juliol amb el lliurament de premis i la representació de “Folie, Sueños de un psquiátrico”, a càrrec de Carabau Teatre. Totes les representacions es realitzaran a les 22.30 hores.

Aquesta és la primera vegada que Alaquàs acull una activitat cultural d'aquestes característiques que pretén convertir-se en un certamen de referència tant a nivell autonòmic com estatal, que done la possibilitat de mostrar muntatges teatrals de qualitat artística notable però desconeguts per a la majoria. El Castell d'Alaquàs esdevé en aquest sentit lloc idoni per a aquestes representacions i per unir el nom d'Alaquàs a la difusió cultural i teatral.

El més novell d'aquest certamen, que portarà a escena una gran qualitat artística, ha estat el seu finançament. L'organització sufragarà una part de les despeses que ocasionarà el festival amb els 5.205 euros obtinguts a través de les aportacions voluntàries realitzades per totes les persones que han volgut col·laborar en aquesta iniciativa de micromecenatge canalitzada a través de la plataforma Verkami.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.