cultura

Continua el Certamen Internacional de Bandes de Música al Palau

Les seccions especials intervenen el diumenge 21 de juliol i amb elles es tanca aquesta edició

A les cinc d ela vesprada de hui divendres 19 de juliol, està prevista la segona jornada del Certamen Internacional de Bandes de Música de València que se celebra al Palau de la Música del llit vell del Túria.

En aquesta ocasió, intervindrà l'Agrupación Musical Amigos d ela Música de Mancha real (Jaèn), la Nova Banda de Vilatuxe (Pontevedra), la Corporació Musical d ela Pobla de Vallbona, la Societat Musical “L'Amistat” de Vilafranqueça i la Societat Musical Nova Artística d'Anna.

En aquesta sessió, actuarà com a formació bandística convidada l'Orquestra de Flautes de la Universitat de Nagoya (Japó) dirigida per Naoki Takagi i que interpretarà “l'Obertura de les Bodes de Fígaro” de Mozart; “El tren blau” de Ryohei Hirose; “L'amor bruix” de Manuel de Falla i l'estrena mundial de la partitura del compositor japonès Haruhisa Takeno, “A wy to the East”.

Les formacions bandístiques que entren en concurs, interpretaran com a obra obligada d'aquesta secció segona, “Caucasian Epode" del compositor Alexander Comitas.

Àustria, Singapur i Ador

El primer dia del Certamen acollí ahir dijous la secció tercera, categoria que va estar guanyada per la “Sinfonisches Blasorchester Retz” d'Àustria, seguida per la “The Philharmonic Winds” de Singapur. En tercer lloc, restà l'Agrupació Musical Santa Cecília d'Ador.

Sessió matinal

La Secció Primera del Certamen disposa d'una sessió matinal prevista per a les 11 hores, on intervindran l'Agrupació Musical “l'Amistat” de Quart de Poblet i el Centre Instructiu Musical de Mislata.

De vesprada i a partir de les 17,30 hores interpretaran les partitures previstes la “Filarmónica Beethoven” de Campo de Criptana, la Unión Musical Santa Cecilia de Villar i la Banda Simfònica Unió Musical d'Alaquàs.

Totes elles interpretaran com a obra obligada “Variacions iròniques” del compositor Francisco Bort Ramón, bastida per a l'ocasió.

El temps de deliberació del jurat estarà ocupat per les interpretacions de la “Banda Sinfónica Juvenil Simón Bolivar” de Veneçuela, que posarà en l'atril, “Rafael, Paco i Antonio José” de Ferrer Ferran; “Jungla” del mateix autor; “Carrousel” del compositor de l'Horta; “Gran Fanfare” de Giancarlo Castro; “Joropo” de Moises Molero i “Danzón nº 2” d'Artur Márquez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic