cultura

Una classe magistral de Jorge Picó inaugura aquest dimecres el MIM de Sueca

Enguany, sota el lema “Treball en grup, la sinèrgia del col·lectiu” es representaran 15 propostes escèniques

Maria del Mar Bonet oferirà un recital de 15 minuts d'homenatge a Estellés

L'actor i director valencià Jorge Picó inaugura aquest dimecres la 24a Mostra Internacional de Mim (MIM) de Sueca amb la seua classe magistral “Pensar amb el cos”. Aquest serà el punt d'inici a cinc jornades d'espectacles a la ciutat. Enguany, sota el lema “Treball en grup, la sinèrgia del col·lectiu” es representaran quinze propostes escèniques, entre les quals destaquen tres estrenes absolutes com The show of Mimirichi, miniatures escèniques a càrrec de la companyia Mimirichi-Clowns; l'espectacle War, del Circ Gran Fele i Ingravity, acrobàcies a càrrec de la companyia valenciana Dinamic.

La jornada d'aquest dimecres acull dues estrenes al País Valencià. La primera, a càrrec de la companyia madrilenya Jagat Mata amb el seu darrer muntatge Maletes (La maleta d'Irati), una combinació de tècniques gestuals amb la dansa acrobàtica i les tècniques aèries. També en aquesta primera jornada destaca l'estrena de la portuguesa Dulce Duca amb Um belo dia, “investigació coreogràfica amb maces que integra el públic de totes les edats en un espectacle que indaga , a través de l'equilibri corporal i circense , en la força i la fragilitat humana”, segons l'organització.L'estrena també coincideix amb la inauguració de l'exposició “El públic és el MIM”, un homenatge fotogràfic a càrrec d'una dotzena de fotògrafs de la ciutat a les mirades del públic als espectacles. Entre els espectacles destacats d'enguany, l'organització remarca la visita de la companyia Kulunka Teatre i el seu teatre de màscares al voltant de l'Alzhéimer o l'espectacle d'humor de la companyia Spasmo Teatro amb Show Park. Pel que fa als espectacle de carrer, enguany es podrà veure De Pas, de l'Industrial Teatrera de Catalunya, els valencians Màgic 6 duran a terme Sortilegi i Multi tradicional rave party a càrrec de l'agrupació Lluvia Horizontal.

Homenatge a Estellés

En l'apartat musical destaca la visita de Maria del Mar Bonet en el que serà un homenatge del festival MIM al poeta Vicent Andrés Estellés. La cantant mallorquina oferia un breu recital de quinze minuts amb el Grup de Dansa de l'Alcúdia interpretant la peça tradicional Bolero de l'Alcúdia, d'Estellés.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llengua

Plataforma per la Llengua homenatjarà els seus socis en els onzens premis Martí Gasull

barcelona
PATRIMONI

Enllestida amb èxit la fosa de la nova campana ‘Carme’ de Mataró

MATARÓ
Crònica

Guillem Gisbert, la primera masurca

música

‘Eufòria’ torna al palau Sant Jordi el 30 de juny amb un doble concert

Barcelona
música

Lluís Figueras & The Demons estrena el videoclip de ‘Lagarto Lagarto’

girona
CÒMIC

La il·lustradora Marika Vila guanya el Gran Premi Comic Barcelona

Barcelona
Crítica

Sara Blanch, l’estima d’un cant

festival

A Morella reflexionen sobre el poder dels algoritmes

Morella
cinema

Kristen Stewart protagonitzarà la nova pel·lícula d’Albert Serra

barcelona