Territori

agenda. d'autor / c.f

Sílvia Pérez Cruz i Refree, a l'Auditori Josep Carreras
El concert de Sílvia Pérez Cruz i Refree, programat per al 23 de maig, serà una de les cites destacades del cartell de primavera de l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Sílvia Pérez i Raül Fernàndez Refree presentaran –pocs dies després de sortir al mercat– el seu nou treball discogràfic, una barreja de repertori propi i alè, amb música tradicional i d'autor. La programació de l'auditori vila-secà començarà avui mateix, amb l'actuació d'instrumentistes de l'orquestra del Festival de Lucerne i del pianista Enrique Bagaría. Altres actuacions de la temporada seran les del Cor Carlit Gospel (14 de febrer), l'Orquestra Händel, que enguany celebra el 25è aniversari (16 d'abril), Pierre Reach i Anton Martynov (28 de febrer), i Cecilio Tieles (25 d'abril).
programació de primavera
Auditori Josep Carreras de Vila-seca, del 7 de febrer al 23 de maig
Puja el preu: L'auditori ha augmentat 15 euros els abonaments a causa de la pujada de l'IVA cultural.
L'artista Manel Margalef exposa a la galeria Cànem de Castelló
L'artista i professor de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Manel Margalef (Amposta, 1963) presenta l'exposició Input/Output a la Galeria Cànem de Castelló. El nou muntatge implica un retorn de Margalef al treball sobre objectes tridimensionals, a mig camí entre l'escultura i l'objecte trobat, que havia estat propi d'aquest artista des dels anys noranta. Margalef treballa sobre objectes industrials que han estat utilitzats del seu entorn domèstic i personal, com ara joguines o pals de golf.
Input / Output
Galeria Cànem de Castelló, fins al 4 de març
Nou treball: Margalef deixa enrere el treball amb objectes bidimensionals, de mirada més pictòrica, que havia caracteritzat les seves darreres exposicions.
Tercer disc del cantautor XavisS
Un dia per descobrir és el nom del tercer disc en solitari del cantautor reusenc XavisS, exlíder del grup de pop-rock Mai Toquem Junts. En el nou treball, que conté vuit temes en català i dos en italià, hi han col·laborat diversos músics, com el compositor mallorquí Miquel Brunet, el músic menorquí Bep Marqués i el grup La Porta dels Somnis. XavisS ha tornat a col·laborar amb l'escriptor tarragoní Òscar Ramírez Dolcet a l'hora d'escriure les lletres del disc.
La Cartoixa a Catalunya
Ezequiel Gort
El llibre: El reusenc Ezequiel Gort ha publicat una síntesi de la història de l'orde de la cartoixa a Catalunya, des de temps medievals fins al present. A La cartoixa a Catalunya. Espiritualitat i senyoria (Rafael Dalmau), Gort tracta sobre els components d'espiritualitat i poder terrenal d'aquest orde que va ser cabdal al Priorat (Escaladei va ser la primera fundació cartoixana a la península).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA