cultura

Cameron Diaz, de nou en embolics

Rob Lowe, Jason Segel i l'actriu presenten la comèdia ‘Sex tape' a Barcelona, a la convenció Cineuropa

Perquè funcioni, “la comèdia s'ha de portar al límit, sense por, has d'estar disposat a tot”, diu l'actriu
“No sóc jo qui fa tombarelles i acrobàcies a ‘Sex tape'. Qui fa això, pot treballar al Circ du Soleil”

Debutar al costat de Jim Carrey a La máscara i participar en grans èxits dels 90 com Algo pasa con Mary o La boda de mi mejor amiga pot lligar per sempre una carrera a la comèdia. Però Cameron Diaz (San Diego, Califòrnia, 1972) n'està ben orgullosa: “Per mi és un honor fer que les altres persones riguin”, explicava ahir en un hotel cèntric de Barcelona, on promocionava davant la premsa una altra comèdia, Sex tape: algo pasa en la nube. No s'estrena fins al 25 de juliol, però ahir la va presentar a Cineuropa, la convenció de distribuïdors i exhibidors europeus que es tanca avui a Barcelona.

Una ullada a la seva carrera revela ben aviat que Cameron Diaz ha treballat en molts altres gèneres: Minority report, Gangs of New York, El consejero... Però els seus papers més recordats van associats a les rialles, potser per la manera que té d'afrontar-los: “La comèdia s'ha de portar al límit, sense por, i s'ha d'estar disposat a tot per aconseguir que funcioni. Té a veure amb ser honest, i com més ho ets, més humor pots extreure de les situacions.”

L'actor Jason Segel, el marit de Cameron a Sex tape: algo pasa en la nube, va compartir ahir entrevista amb Cameron Diaz davant un petit grup de periodistes, i no va estalviar elogis per a la seva col·lega: “És una de les persones que està demostrant que la comèdia no té gènere” [masculí o femení].

Segel i Diaz són un matrimoni ben avingut, amb dos fills, que per animar la seva vida sexual decideixen enregistrar-se en un vídeo porno domèstic. La intenció és esborrar-lo, però no ho fan de seguida, perden el control de l'arxiu i hi ha el risc que acabi al núvol, penjat a la xarxa a l'abast de tot el planeta. “La gravació els avergonyeix molt –explica Cameron Diaz–, no volen que ningú la vegi, de cap manera, els horroritza la idea que algú ho pugui veure.” Però, com passa sovint, la desgràcia d'uns fa gràcia als altres, i aquest és l'eix argumental al voltant del qual gira la comèdia dirigida per Jake Kasdan (fill de Lawrence Kasdan). Rob Lowe, un dels secundaris, era ahir també a Barcelona per a la presentació.

La famosa gravació, feta amb un Ipad, inclou un ampli catàleg de postures sexuals, només insinuades a la pel·lícula. Cameron Diaz també havia protagonitzat, amb Javier Bardem, una escena eròtica sobre un cotxe molt pujada de to a El consejero, de Ridley Scott. L'actriu confessa que no està tan en forma ni és tan flexible: “No era jo, no em puc obrir d'aquesta manera. El que va fer aquesta noia requereix un compromís de tota una vida. Tampoc vaig fer les tombarelles i altres acrobàcies de Sex tape, qui fa això pot treballar al Circ du Soleil. El que sí vaig fer jo és el pi.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia