cultura

Carulla, Pera i Vilarasau, en el cartell del Teatre de Bescanó

La temporada comença el 4 d'octubre amb les 1.500 entrades promocionals exhaurides

La programació introdueix la dansa, amb el Barcelona City Ballet Project

La temporada de tardor del Teatre de Bescanó, que començarà el dia 4 d'octubre amb la Trilogia Mozart de la Companyia Dei Furby, programarà un total de 26 espectacles, repartits en 28 funcions per les tres sessions que farà el Mago Pop, pensats per atraure tota classe de públics i amb un apartat de música i dansa com a novetat destacada. Amb el propòsit de continuar afermant-se com un referent en l'oferta cultural gironina, el director del Teatre de Bescanó, Quim Marcé, explica que s'ha alternat la programació de produccions que han triomfat durant la passada temporada a Barcelona amb altres de menys conegudes però de qualitat, sense oblidar l'espai destinat al públic familiar i a les companyies gironines, amb la marca Km-0.

Amb un cartell en què predomina el teatre d'humor, una de les propostes més atractives de la nova temporada és sense cap dubte Iaia! (18 d'octubre), estrenada per Temporada Alta a Salt i que reuneix dalt l'escenari la infal·lible Montserrat Carulla i el seu nét, Aleix Peña, dirigits pel fill, Roger Peña, en una peça entranyable coprotagonitzada per l'actriu Katia Klein. Entre les obres d'autor, destaquen Els dies feliços (22 de novembre), de Sergi Belbel, en què Emma Vilarasau encarna la desarrelada i vital Winnie de Samuel Beckett; Losers (13 de desembre), una comèdia romàntica de Marta Buchaca, amb Alba Florejachs i Jordi Díaz, i Pulmons (15 de novembre), de Duncan Macmillan, en què Pau Roca i Carlota Olcina debaten sobre la paternitat en un món en crisi.

En l'apartat musical, hi haurà ocasió de descobrir alguns dels temes més coneguts de la Nova Cançó adaptats per l'artista islandès Halldor Mar, o el nou treball de la sempre estimulant Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, a més de Maria del Mar Bonet acompanyada de Borja Penalba. La dansa s'incorpora a la programació amb el Barcelona City Ballet Project, un espectacle amb joves ballarins seleccionats dins el Concurs Ciutat de Barcelona, i amb la proposta flamenca de la bailaora Belén Maya i el cantaor Niño de Elche.

Pel que fa a la campanya Qui no corre...vola!, que oferia descomptes de fins al 60% en venda anticipada, s'ha tancat amb les 1.500 entrades promocionals venudes. Per Marcé es tracta de plantejar estímuls “perquè el preu no sigui un obstacle per accedir a la cultura”.

LA XIFRA

26
és el nombre d'espectacles
programats pera la temporada de tardor, amb un total de 28 funcions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

MÚSICA

Músics d’Els Pets, Umpah-Pah, Sopa de Cabra i Lax’n’Busto homenatjaran Marc Grau

barcelona
CRÒNICA

Lucia Fumero enamora a Vic amb el seu ‘Folklore’

art

Sala Dalmau, 45 anys i com el primer dia

barcelona
còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona
cinema

‘Segundo premio’, d’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, lluitarà pels Oscar

Barcelona