cultura

El grup poètic «Argila de l'aire» fa vint anys de poesia

Obre una exposició d'imatges al Centre Cultural d'Almussafes i realitza dues sessions de lectura

«L'Argila de l'aire» és una colla de persones lletraferides que, amb seu a Almussafes, ha procurat solcar camins per poder arribar al nombre més gran de pobles, viles i ciutats del territori valencià, durant els darrers 20 anys.

En aquesta ocasió i des del 3 d'octubre fins al 20 del mateix més, ha previst obrir una exposició d'imatges que recorren fil per randa, la trajectòria d'aquesta agrupació.

Però a més d'això, ha previst l'organització de dos dies de lectures de poemes coincidint amb el primer i el tercer dissabte d'octubre, perquè el nombrós grup d'amics, coneguts i saludats, puguen dir la seua des de l'altaveu que els hi ofereix aquesta organització literària.

D'aquesta manera, hui divendres, a partir de les 20 hores i el dia 17 a la mateixa hora, està prevista aquesta activitat que completa els actes de celebració.

Durant la primera “jam poètica” de hui, hi participaran destacats creadors i creadores literàries del camp de la poesia, que llegiran les darreres composicions —algunes d'inèdites— i tancarà la jornada el cantautor Joan Amèric.

Per al divendres 17 d'octubre i al pateix punt, el Centre Cultural d'Almussafes, hi ha prevista una darrera sessió amb tot un gran ventall de poetes que llegiran igualment llurs obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia