La Regidoria de Turisme de Calp promou excursions gratuïtes pel terme

El primer recorregut pel nucli antic de la localitat ha sigut el tret d'eixida per al calendari de tardor d'excursions i descobertes guiades per diverses zones considerades d'interés turístic de Calp, organitzades per la Regidoria de Turisme.

Fins al 17 de desembre, les persones interessades a conéixer Calp des d'una perspectiva diferent, tenen l'oportunitat de participar en set excursions diferents. Les alternatives són variades i van des de recorreguts pel nucli antic, com el celebrat el dijous 1 d'octubre, fins a rutes per la serra d'Oltà, caminades pel front marítim, pujades fins al túnel del penyal d'Ifac i passejades rurals fins al Museu Etnològic de la Casa Cocó i el jardí botànic, entre altres itineraris.

Les excursions estan programades per al cap de setmana i disposen d'horari diferent segons el recorregut a fer. La cobertura informativa es fa mitjançant un fullet escrit amb els idiomes propis de la zona (castellà, valencià, anglés, francés i alemany) que ofereix el detall de cada recorregut, passejada, ruta o ascensió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.