cultura

Dosem presenta el seu propi segell, Houstrike

El productor i discjòquei gironí celebra amb aquest projecte deu anys de carrera musical

“És un nou repte, després d'haver tocat al Japó i al Sónar”

El discjòquei i productor gironí de música electrònica Dosem ha creat el seu propi segell, Houstrike, per editar les seves creacions, tot i que no descarta obrir-lo més endavant a altres artistes. “Una de les meves passions és la composició d'àlbums de llarga durada, on puc experimentar amb música que no està exclusivament pensada per ballar. Una banda sonora de records passats, o d'un futur que no he viscut, però que he somiat i format part de les meves memòries. Amb aquesta actitud he decidit crear Houstrike”. Així defineix Marc Dosem aquest projecte, que va presentar dimarts passat al Lola Cafè de Girona, on va oferir una sessió al costat d'altres discjòqueis convidats com ara el japonès U:Ichi, One D (Eumes) i Left.

“Al gener vinent farà 10 anys de la meva primera actuació com a Dosem. En aquest període he assolit dos grans objectius: tocar al Japó i al festival Sónar. Ara, crear Houstrike és un nou repte, però també un pas natural en la meva carrera”, explica aquest veí del Barri Vell de Girona, que té 34 anys i una gran projecció internacional: durant l'octubre actuarà a les ciutats alemanyes de Colònia, Essen i Frankfurt i també a Londres, Amsterdam, Granada i Ljubljana (Eslovènia), sense oblidar Girona, on serà el 29 d'octubre, en plenes Fires, a l'Eumes Stage. Dosem col·labora regularment com assessor amb l'escola gironina de producció musical Eumes.

Al gener sortirà el primer llançament digital de Dosem a través de Houstrike, amb dos temes que faran les funcions de cara A i B. La idea és editar uns cinc llançaments d'aquest tipus a l'any i reunir-los més tard en un àlbum –en vinil i en format especial USB–, potser amb algun tema més o menys, com si el segell Houstrike fos “un àlbum de durada indefinida, amb total llibertat, sense límits, sense gèneres musicals, amb l'única pretensió d'experimentar, de tornar a aquella habitació on vaig començar a produir sons per primera vegada”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia