cultura

El documental de Lozano sobre Perpiñà tanca l'exposició a Valvi

La projecció del documental Josep Perpiñà, un pintor singular (2014, 22 minuts), del realitzador gironí Arcadi Lozano , tancarà avui a la Fundació Valvi de Girona (19 h, entrada lliure) l'exposició de maduresa Perpiñà. Cop d'ull_70, amb l'assistència de l'artista.

Arcadi Lozano mostra en aquest documental com l'obra de Perpiñà (1945) “esdevé inseparable, tant per la temàtica com per les característiques plàstiques, de la seva Girona estimada”. “Des de la finestra de l'Onyar hi veig un jardí-bosc imprevisible”, evoca Perpiñà sobre la intensa relació creativa que manté amb la seva ciutat nadiua.

Respecte a l'exposició Cop d'ull_70, el títol fa referència als 70 anys que Perpiñà va celebrar l'any passat, amb aquesta revisió del seu treball en què ha contraposat els seus inicis com artista, durant la dècada dels seixanta, a la seva obra actual.

Arcadi Lozano ha realitzat també altres documentals sobre diversos artistes vinculats a les comarques gironines, com ara Marzo-Mart, Assumpció Mateu, Niebla, Bengel, Carbó Berthold, Glòria Llonch, Quim Corominas i Quico Estivill.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia