cultura

El festival de titelles de Gavà s'obre a la formació

El Festival Internacional de Titelles de Gavà, que oferirà aquest cap de setmana una trentena d'espectacles repartits pel centre de la ciutat del Baix Llobregat, inclou enguany activitats formatives adreçades a professionals del sector i de l'àmbit de l'educació. Un debat sobre el teatre com a formació individual i reflex social servirà com a jornada inaugural d'un festival que inclourà una classe magistral dirigida per la titellaire i intèrpret Marzia Gambarbella.

Pel que fa als espectacles, la 26a edició del festival aplegarà setze companyies provinents de Catalunya, Múrcia, el País Valencià i Anglaterra, que oferiran avui i demà trenta espectacles gratuïts. El centre neuràlgic serà el parc de la Torre Lluch i els carres adjacents, on es muntaran deu escenaris. El festival està organitzat per l'Ajuntament de Gavà amb la direcció artística de la Fundació Xarxa. El director de la fundació, Jaume Amigó, destaca que el festival de titelles vol “oferir un ampli ventall de diferents tècniques estètiques amb propostes innovadores”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia