Música

Mor el guitarrista Joan Vinyals als 63 anys

La seva família ha informat que ha estat víctima de la Covid-19

El guitarrista barceloní Joan Vinyals ha mort als 63 anys. Tal com ha informat la seva família a través de les xarxes socials, la causa ha estat la Covid-19.

Vinyals va formar part de grups com Guitarras Mestizas, Box Office o Fuego!, i va ser reconegut com un dels guitarristes més actius de la seva generació. Durant la seva trajectòria professional també va acompanyar i gravar amb artistes com The Driffters, Louisiana Red, Johnny Mars, Los Rebeldes, Companyia Elèctrica Dharma, Pau Riba, Gato Pérez, Laura Simó, Carme Canela, Alex Warner, Víctor Bocanegra, Roque Narvaja o Gerard Quintana, entre d’altres.

Actualment, liderava el seu propi grup, Joan Vinyals Band, i era el guitarrista de Santiago Auserón. Vinyals també va ser el fundador de l’Acadèmia Catalana de la Música (ATACAM) i president de l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya (AMJM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]