cultura

Mascarell critica els “arguments barroers” de la gala dels premis Gaudí

Assegura que assumeix les crítiques contra els polítics, que són habituals en actes similars als de l'Acadèmia del Cinema en Català

Es mostra molest perquè durant la cerimònia es va criticar “de mala manera i amb mal gust col·legues del mateix sector”

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, ha ampliat aquest dimecres les crítiques que va apuntar aquest dimarts al matí sobre la gala dels premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català, que es va celebrar dilluns passat a l'Artèria Paral·lel de Barcelona. Si ahir Mascarell va dir que la gala no li havia agradat “gens, gens, gens” perquè feia generalitzacions sobre els polítics i la corrupció que no eren certes, avui s'ha reafirmat i ampliat les seves afirmacions.

Aquest dimecres, en declaracions a RAC 1 i Catalunya Ràdio, Mascarell ha matisat que no durant la gala no li va molestar les crítiques cap als polítics i la seva feina, perquè sempre n'hi han en actes d'aquest tipus, sinó pels “arguments barroers”, de “mal gust” i de “males maneres” col·legues del mateix sector.

Mascarell ha reiterat que lamenta la “poca autoestima” que expressava la gala cap al sector del cinema català. Segons el conseller, hi havia un cert “postmodernisme una mica tronat” en el guió de la gala dels premis, en què semblava defensar el que “tot s'hi val”i el “hi hi, ha ha”, amb “arguments barroers” que l'únic que fan és que hi hagi una “incomoditat per part de tots”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.