Balanç positiu de la quarta edició de Tapa’t Girona
La quarta edició del Tapa’ t Girona ha finalitzat amb l’activitat plenament consolidada a la ciutat i una valoració molt positiva per part dels seus organitzadors, l’Associació d’Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona (AHTRG) i Estrella Damn. Segons el president de l’AHTRG, Josep Carreras, les xifres de menús de tapes servits durant els deu dies que ha durat la iniciativa gastronòmica són similars a les de l’any passat. També Jordi Laball, del departament de comunicació i relacions externes de Damm, fa una valoració positiva de la participació i d’un esdeveniment que genera dinamisme a Girona. “A més, facilita poder anar a un restaurant i provar pràcticament tota la seva carta amb petites tapes, convida a entrar a restaurants on no hauries entrat”, explica Laball, que també considera que la iniciativa, que ha aplegat 19 restaurants, està consolidada a la ciutat.
El Tapa’t Girona ha coincidit en les darreres edicions amb el Fòrum Gastronòmic, de manera que pràcticament és una proposta més dins el Fòrum, considera Carreras, que diu que l’any que ve, que no hi haurà Fòrum a la ciutat, haurà de mirar a veure en quin període s’organitza. Ara, l’AHTRG ja treballa amb vista a la iniciativa gastronòmica que organitza a la ciutat, el Girona 10, que acostuma a fer- se a finals del mes de gener.