Economia

Xavier Albertí repeteix al capdavant de la DO Empordà

La comissió rectora del Consell Regulador li renova el càrrec per als quatre anys vinents

Tres dels deu membres de la junta són de nova incorporació

La nova comissió rectora que governarà el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Empordà durant els pròxims quatre anys va quedar constituïda abans-d’ahir i ha reelegit Xavier Albertí com a president de l’ens per a aquest mandat. Una única candidatura havia concorregut en el cas de la DO Empordà, en el procés electoral que durant les últimes setmanes ha tingut lloc a tots els consells reguladors de les denominacions d’origen vitivinícoles de Catalunya.

Albertí, que és president de la denominació des del 2015, ha estat reelegit per unanimitat dels deu vocals de la junta, entre els quals hi ha tres noves incorporacions: Marta Pairó, Carles Xuriguera i Carme Casacuberta, que substitueixen Xavier Maset, Ingrid Teixidor i Martí Darnaculleta. El president ha desitjat que entre tots plegats es pugui contribuir a continuar amb la dinàmica positiva encetada els últims anys a la denominació amb l’esperança que aquesta nova etapa “pugui ser la de la plena eclosió de la denominació d’origen”, i ha insistit a procurar que la nova junta sigui “el màxim de participativa” per assolir els objectius plantejats. Aquesta és la composició de la nova comissió rectora: Pere Lloveras Pimentel, en representació del Celler Cooperatiu d’Espolla; Lluís Masardó Noguera, en representació de la Cooperativa Agrícola de Garriguella; Honorat Sabater Anticó, en representació d’Empordàlia; Antoni Roig Castellà, en representació de Mas Llunes, Vinyes i Cellers SL; Eugeni Llos, en representació de Cavas del Castillo de Perelada SA; Xavier Albertí Oriol, en representació de Joaquim Albertí SA (Vinyes dels Aspres); Josep Serra Pla, en representació del Celler La Vinyeta SL; Carme Casacuberta, en representació de Vinyes d’Olivardots SL; Carles Xuriguera, en representació de Rerepaís SL, i Marta Pairó, en representació del celler Pere Guardiola SL.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia