La regidoria de Turisme de Calp cerca una projecció mundial mitjançant el mercat de creuers

El turisme de creuers és la nova línia de treball sobre la qual actua ara mateix la regidoria de Turisme de Calp, amb la idea de diversificar l'oferta i donar una nova projecció internacional a la ciutat.

Amb aquesta iniciativa es pretén aconseguir una injecció revitalitzadora a l'economia local i potenciar aquest sector força professionalitzat.

Des de fa alguns mesos, el regidor de turisme, Joan Roselló, realitza gestions en aquest sentit i fins i tot ha arribat a mantenir reunions amb el president de la Fundació del Port d'Alacant a fi de consensuar un conveni de col·laboració que permeta, a curt termini, convertir la vila del Penyal d'Ifach en un destí preferent dels usuaris de creuers amb eixida o arribada a la capital de l'Alacantí.

En cas que fos possible la penetració en aquest sector, la localitat podria rebre al voltant de 100.000 visitants cada any i encara hi ha expectatives de creixement perquè, segons sembla, aquest és un sector que continua amb una forta demanda.

A l'esborrany que s'el·labora es contempla un pla d'acció a tres anys, que inclou l'assignació a Calp d'un estand permanent a la terminal de passatgers del port d'Alacant i la presència activa de Calp a la fira internacional més important del Món que s'hi celebra a Miami.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.