Economia

ECONOMIA

Els càmpings invertiran 40 milions en les instal·lacions

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i de les Terres de l'Ebre celebra enguany quaranta anys de la seva fundació

Les inversions es destinaran a ampliar els càmpings i a incorporar piscines i zones de lleure

L'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, Càmpings Tarragona, celebra enguany 40 anys de la seva fundació. La presidenta de Càmpings Tarragona, Berta Cabré, va destacar l'evolució del sector durant aquest temps: “Estem en constant evolució, invertim cada any per millorar les instal·lacions.” Una mostra d'això és que els 56 càmpings destinaran 40 milions –el doble de l'any passat– a millorar la qualitat i l'espai de les instal·lacions i a ampliar els serveis. Cabré també es va referir a l'evolució de les necessitats dels clients, “que busquen gaudir d'unes vacances diferents, on trobin el seu moment de relax”. Des del sector, també s'observa una demanda creixent en bungalous i una evolució del sector cap al glamping, que combina l'oferta habitual dels càmpings amb el gaudi d'activitats i de l'entorn natural. Per oferir experiències innovadores, els càmpings apostaran enguany per zones estructurades per temes amb piscines i àrees de lleure per als més petits, zones esportives o mini clubs.

L'any 2016, el sector campista de la demarcació va oferir 72.000 places, més del 40% de les places turístiques, va generar més de vuit milions de pernoctacions, va atreure més de dos milions de visitants i va generar 4.000 llocs de treball directes i 10.000 d'indirectes. Això representa un creixement constant en els darrers anys, que es mantindrà a l'alça enguany, segons les previsions del sector.

Efecte Ferrari Land

A pocs dies de l'obertura del parc temàtic Ferrari Land, el sector del càmping diu que serà un revulsiu a la zona, pel ritme de reserves. Tant és així que el gerent de la Federació Empresarial de Turisme de Tarragona (FEHT), Joan Anton, pronostica que “allargarà la temporada”, ja que Ferrari Land obrirà tot l'any amb una oferta combinada amb una part del complex Port Aventura World.

LA XIFRA

8
milions
de pernoctacions i dos milions de visitants són els que van tenir el 2016 els càmpings de la demarcació.

LA FRASE

Els clients busquen unes vacances diferents amb el seu moment de relax
Berta Cabré
Presidenta de càmpings tarragona

Activitats del 40è aniversari per a tothom

Per celebrar els 40 anys, Càmpings Tarragona ha preparat un seguit d'actes que tindran com a lema Una mirada al passat, al present i al futur d'un sector viu. Fins al 18 d'abril es posarà en marxa una campanya promocional a Catalunya, Aragó, Navarra i el País Basc en què se sortejaran estades a un preu simbòlic de 40 euros per gaudir dels càmpings associats durant tota la temporada. A l'estiu, també s'ha planificat una acció a les xarxes socials, on es recolliran experiències i moments “inoblidables” dels campistes. També es convocarà un concurs de dibuix adreçat a la canalla i s'editarà el llibre 40 anys fent càmping, conjuntament amb la URV. El 17 de maig s'organitzarà la jornada professional Mercats, casos d'èxit i futur, amb la participació d'experts dels sector d'arreu d'Europa. Finalment, se celebrarà un sopar de gala de l'aniversari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona