Economia

Economia

Grup Miquel inaugurarà una plataforma logística de 21.000 m² a Madrid

L’empresa, amb seu a Vilamalla, crearà més de cent llocs de treball en el nou centre a Torrejón de Ardoz i consolidarà així el projecte d’implantació

Grup Miquel, líder de la distribució alimentària a l’Estat espanyol, inaugurarà una nova plataforma logística de 21.000 m² a la població madrilenya de Torrejón de Ardoz. L’empresa explica en un comunicat que el centre generarà més de cent nous llocs de treball i començarà a operar al principi del 2018. Amb la nova plataforma, situada al parc logístic de Casablanca, de Torrejón, es consolida el projecte d’implantació estatal del Grup Miquel. La nova plataforma disposa del certificat d’edifici sostenible Leed Green Building i dels 21.000 m² que fa el centre, 800 es destinaran a les oficines del Grup Miquel de la zona centre, que actualment són al parc empresarial de las Rozas.

La nova plataforma, amb capacitat per a 20.000 palets, albergarà més de 8.000 referències de congelats, fruites, verdures, carn, peix, refrigerats i sec. Dins d’aquest assortiment hi ha les més de 2.000 referències de les marques pròpies del grup. Estarà operativa al principi del 2018 i generarà més de cent llocs de treball.

Torrejón de Ardoz s’afegeix a les cinc plataformes de distribució que Grup Miquel té a l’Estat espanyol: Vilamalla, Fuente de Piedra (Màlaga), Tortosa, Burgos i Ingenio (Gran Canaria). Amb el nou centre, el grup assoleix els 162.200 m² de superfícies logístiques per proporcionar el millor servei als seus clients. El nou centre logísic de Torrejón d’Ardoz representa l’expansió i consolidació de la companyia en l’àrea de negoci de foodservice i a la zona centre.

LES XIFRES

21.000
metres quadrats
de superfície tindrà el nou centre logístic, que entrarà en funcionament al principi del 2018.
100
llocs
de treball es crearan en la nova plataforma, que té capacitat per a 20.000 palets.

Objectiu: cobrir tot el territori estatal

La nova plataforma de Torrejón forma part del pla estratègic estatal del Grup Miquel, que té l’objectiu de cobrir tot el territori de l’Estat el 2025, quan l’empresa celebrarà els cent anys d’història. En els pròxims anys està previst de créixer cap a les zones del nord de l’Estat, com Galícia, Astúries i Cantàbria, a més de reforçar la presència a les comunitats de Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid i Andalusia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Detenen tres pagesos gironins per les destrosses als pous de l’Alt Empordà del mes d'abril

FIGUERES
SALT

Commerzbank posa a la venda l’Espai Gironès per 140 milions d’euros

SALT
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona