Treball impulsa un pla per recol·locar 112 gironins desocupats del sector tèxtil

El Departament de Treball ha impulsat un pla de recol·locació per trobar una nova ocupació a treballadors afectats durant el 2008 per un expedient de regulació (ERO) als municipis d'Olot, Ripoll, Anglès i Hostalric. Els ERO presentats per Filatura Vela d'Olot, Burés d'Anglès, Estampades del Tordera i Sampere d'Hostalric van deixar sense feina 128 persones, de les quals 16 ja n'han aconseguit pels seus propis mitjans, però 112 continuen sense treballar. La consellera de Treball, Mar Serna, va presentar ahir a Girona el projecte, que té un pressupost de 312.000 euros, aportats en un 40% pel Departament, un 10% pels ajuntaments dels municipis afectats i un 50% per la Unió Europea. A Catalunya, aquest mateix programa aglutina 1.007 persones i la inversió global és de 2.224.000 euros. El pla consistirà en entrevistes, serveis d'assessorament i formació i accions específiques de recerca de feina. El Departament de Treball intentarà obtenir ajuts similars per a la recol·locació de persones que s'han quedat sense feina en el sector de l'automoció.

A Olot, Mar Serna va donar ànims als treballadors d'una empresa tèxtil que havia fet fallida i que es reciclaven. Ho va fer en el marc de la visita a la seu de l'escola taller i la casa d'oficis. Posteriorment, va visitar el centre integral de formació professional. Serna va augurar el final de la recessió pel primer semestre del 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona