Economia

S’inicia la campanya gastronòmica ‘Tocats pels bolets’

Divuit restaurants del col·lectiu gastronòmic La Cuina de l’Empordanet participen tot aquest octubre en la campanya gastronòmica Tocats pels bolets, durant la qual elaboraran plats en què els bolets del territori seran els grans protagonistes.

Els menús, amb uns preus que oscil·len entre els 48 i els 70 euros, es podran maridar amb productes dels cellers Clos d’Agon, Mas Oller, Perelada, Gramona, Llopart i Rovellats.

Les diverses elaboracions, fetes amb productes de temporada i de proximitat, es podran tastar durant tot el mes en 12 municipis del territori: Begur, Pals, Platja d’Aro, Corçà, Llafranc, l’Escala, Llagostera, Regencós, Madremanya, Palafrugell, Palamós i Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Els pescadors d’arrossegament de Cambrils dividiran la veda

Cambrils
QUERALBS

FGC alerta que el consistori no ha signat el principi d’acord sobre Vall de Núria

QUERALBS
economia

Nova associació per millorar l’economia i promocionar les Garrigues

Juneda
economia

Catalunya va rebre 1,87 milions de passatgers internacionals per via aèria a l’abril

barcelona
economia

Criteria Caixa es convertirà en el primer accionista de Colonial

barcelona

Girona limitarà els grups de turistes a 25 persones i prohibirà l’ús d’altaveus

GIRONA

L’IRTA converteix les seves explotacions en laboratoris amb nova tecnologia

la tallada d’empordà

Neix una plataforma veïnal que reclama reduir el turisme a la ciutat

GIRONA
SANT PERE PESCADOR

El càmping gironí Las Dunas, premiat als ACSI Awards 2024

GIRONA