Economia

Economia

Miquel i Costas invertirà 50 milions per créixer en producció

El grup paperer català Miquel i Costas invertirà cinquanta milions d’euros en els pròxims dos exercicis per augmentar la capacitat productiva del 10%, sobretot a la planta valenciana de Mislata, que rebrà deu d’aquests milions. La inversió anunciada –trenta milions el 2019 i vint el 2020– garanteix la continuació el programa de creixement de la companyia, que va acabar el 2018 marcat per l’aposta pel desenvolupament de l’organització, la qualitat dels productes i la tecnologia.

“Estem preparant la companyia per al futur, amb el creixement de les inversions i dels resultats, malgrat que són moderats, i també amb la pretensió d’ampliar la nostra cartera de productes”, va explicar ahir Jordi Mercader, segons informa Efe. En l’àrea d’R+D, l’empresa té previst invertir sis milions d’euros en papers especials que puguin substituir els plàstics emprats actualment en múltiples usos i la reducció dels quals s’ha convertit en una emergència mediambiental. L’exercici del 2018 es va tancar amb un augment de les vendes del 6,7%, fins a 259,3 milions d’euros, i un resultat net de 37,3 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia