Economia

Economia

El programa ‘Escola i empresa’ de FemCat compleix deu anys

A l’institut Jaume Balmes de Barcelona es va fer el dia 22 d’abril del 2009 la primera jornada del programa Escola i empresa de l’associació empresarial FemCat, que aquests dies celebra el desè aniversari de la iniciativa. En aquella sessió, el ponent va ser el directiu Ernest Sales, exvicepresident mundial de Hewlett Packard. Es tractava d’una prova pilot –que s’ha demostrat reeixida– i les següents setmanes se’n farien cinc més, que “van sortir bé, amb un feedback positiu dels professors i els alumnes”, segons reconeix l’entitat.

Aquest curs es compliran deu anys d’aquelles xerrades inicials i FemCat ha decidit celebrar-ho amb una renovació del lloc web i de la imatge del programa –que estrena logotip– i també valorant la feina feta en aquesta dècada mitjançant diferents accions que es durant a terme durant el curs 2019/20.

“Les dades parlen per si soles. D’aquelles sis xerrades i de les 25 de l’exercici següent, amb 17 empresaris ponents, a Barcelona i la seva àrea metropolitana, arribant a 1.265 alumnes, s’ha passat en el curs 2018/19 a més de 400 xerrades per tot Catalunya, amb 160 conferenciants i un impacte sobre quasi 15.000 estudiants entre 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius”, destaca la presidenta de FemCat, Elena Massot. El creixement ha estat constant, amb gairebé 90.000 alumnes en total i la valoració del programa s’ha mantingut molt alta, per sobre del 9.

La diversificació i penetració en tot l’àmbit territorial català ha estat una altra de les fites assolides els darrers cursos. Així, en aquest darrer any, s’ha avançat en l’objectiu d’arribar al 17% de tots els centres potencials de cada servei territorial del departament d’Educació, i globalment s’ha superat el 20% a tot Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona