Economia

El govern de Gandia contesta al Bloc sobre la moció de la fusió de les caixes valencianes

La co-portaveu del grup socialista, Ana Garcia, ha agraït al Bloc la seua adhesió, «encara que un poc tard, a la preocupació del Govern municipal per la fusió de les caixes valencianes» que comparteix «el teixit empresarial valencià».

També ha corregit al portaveu adjunt del grup del Bloc-els Verds en afirmar que la moció que es presentarà en el pròxim plenari municipal «no és del PSOE, com diu Facund Puig, sinó del Govern municipal, que vol així defendre els interessos dels valencians en general i dels gandians en particular».

Per últim, ha fet referència a les acusacions de «doble discurs» realitzades pel Bloc assegurant que li resulta un argument «paradoxal», afegint que «el Bloc pacta amb el PP o amb el PSOE segons li convé», i ha finalitzat assegurant que «no hi ha doble lectura, sinó la defensa ferma del Govern municipal pels interessos dels seus ciutadans».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia