Economia

Freshly Cosmetics comença a vendre a la Xina a través de la plataforma d’Alibaba Group

Els articles s’enviaran des de Gandesa i es podran comprar al portal Tmall Global amb més de 800 milions de consumidors

Freshly Cosmetics comença a vendre a la Xina. Ho farà a través de Tmall Global, el marketplace en línia transfronterer líder a la Xina que forma part d’Alibaba Group. És un portal amb més 800 milions de consumidors i milers de marques de tot el món que venen a la Xina gràcies al servei cross-border.

La venda a la Xina suposa un desafiament logístic per a la companyia. Freshly Cosmetics envia els articles preseleccionats des del Centre Logístic de Gandesa fins al magatzem de Cainiao d’Alibaba, a la ciutat xinesa de Ningbo. De Ningbo es reparteixen per tot el país asiàtic.

Amb el model transfronterer de Tmall Global no cal registrar els productes cosmètics a la Xina ni testejar-los allà. La venda es basa en les peticions del mercat local.

Abans de desembarcar al mercat xinès, Freshly Cosmetics va fer un petit estudi de mercat. 26 consumidors xinesos, d’entre 20 i 40 anys, van provar 10 dels productes Freshly durant una setmana. També s’ha iniciat una estratègia de xarxes socials per situar la marca, com ha aconseguit a Europa.

La companyia ha fet la prescripció amb perfils a les xarxes més importants de la Xina: Little Red Book, WeChat, Douyin (TikTok fora de la Xina) i Weibo. A més, s’ha tingut en compte influenciadors xinesos i internacionals molts seguits al país.

Els últims anys, al mercat xinès ha augmentat notablement la demanda de cosmètica natural i vegana i la tendència del clean beauty cada vegada està més arrelada al país.

El projecte de llançament a la Xina el lidera Xi Cao, International Growth Manager de Freshly Cosmetics, nascuda a Qiqihaer.

Cao ha identificat diferències respecte del client europeu, sobretot pel tipus de pell i els efectes de la confirmació ambiental, amb molta pol·lució que afecta negativament la pell.

Cao ha apuntat que els consumidors estan començant a buscar productes naturals a la Xina i tenen “més responsabilitat social amb valors coincideixen més amb els de la marca”.

Com ha afegit Ángela Lin, Head Business Development de Tmall Global a Espanya i Portugal, als consumidors xinesos “els encanten els productes europeus, que gaudeixen d’una reputació d’alta qualitat i innovació”.

La cosmètica és una de les categories principals de la plataforma i la pandèmia ha generat un repunt de la demanda de productes orgànics, naturals i respectuosos amb el medi ambient i els animals.

Freshly Cosmetics, fundada fa cinc anys, espera tancar l’any 2021 amb una facturació propera als 55 milions d’euros i amb més d’un milió de clients. L’empresa està construint un gran centre logístic propi al polígon La Plana de Gandesa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Japó

El banc central apuja els tipus d’interès per primera vegada en disset anys

Barcelona

’InVoyage Girona Costa Brava’ dona a conéixer el turisme de negocis

GIRONA

El port de la marina acollirà durant nou dies la Fira del Vaixell d’Ocasió

EMPURIABRAVA
ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona