Economia

El turisme de convencions retorna a Lloret

El segment, un dels més afectats per la pandèmia, també es recupera

Diversos establiments de Lloret han constatat en les darreres setmanes la represa d’activitats turisme de reunions i esdeveniments empresarials o gremials. El segment, un dels més afectats per la pandèmia i les cancel·lacions d’actes presencials i restriccions de moviments, comença a refer-se amb els primers esdeveniments nacionals i internacionals, i la visita de prospecció de diverses agències de la mà del Lloret Convention Bureau.

Ja després de l’estiu, Lloret va començar a organitzar alguns esdeveniments presencials de gran format. A principis de setembre l’hotel L’Azure va acollir el team camp d’una important multinacional danesa amb més de 300 assistents provinents de tot Europa. Una consultora informàtica de París també va escollir aquest establiment, inaugurat al juny i les seves sales i espais exteriors per dur-hi a terme el seu seminari anual i una hackató entre els 90 treballadors assistents. A més, l’hotel ha acollit el I Congrés de Pesca Sostenible de Catalunya amb més de 90 participants. L’empresa d’automoció AD Bosch també hi ha concentrat 500 assistents al Palau de Congressos Olympic, el mateix escenari que Herbalife ha triat per a una convenció amb 400 participants.

En la línia del programa del Lloret Convention Bureau de festivals i d’esdeveniments, la celebració d’aquest tipus d’actes també s’ha reactivat durant les últimes setmanes. N’és un exemple el Festival de la Cançó, amb 200 participants de Polònia.Amb aquest nou escenari, el Lloret Convention Bureau ha donat continuïtat a la seva acció promocional en els principals mercats estratègics organitzant diferents visites de prospecció amb agències d’organització d’esdeveniments de Barcelona i un viatge de familiarització que portarà avui i demà a Lloret un grup d’agents noruecs especialitzats en els viatges d’incentiu i que s’organitza conjuntament amb l’OET d’Oslo i el Costa Brava Girona Convention Bureau.En paraules de Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau: “Aquestes últimes setmanes hem tornat a acollir a Lloret de Mar diferents esdeveniments, tant d’empreses que repeteixen a la destinació com d’altres que han confiat per primera vegada en nosaltres”. Sobre les últimes novetats en les restriccions sanitàries, hi afegeix: “La fi de les restriccions en els aforaments en fires i congressos és clau per a la reactivació del sector i ens ha de portar a tornar a un situació de normalitat en la indústria MICE”.Aquesta tardor, Lloret serà el marc d’altres esdeveniments com el primer congrés mundial de turisme esportiu organitzat per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Organització Mundial del Turisme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar a través de Lloret Turisme i el Patronat de Turisme Girona Costa Brava de la Diputació de Girona, que tindrà lloc els dies 25 i 26 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona