La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Noranta anys de l’Hostal de La Gavina

S’AGARÓ

Catalunya farà bateries d’una empresa sud-coreana

Barcelona

Premi a la innovació per a CaixaBank

BARCELONA
ECONOMIA

Neus Munté dirigirà el grup de Junts a Barcelona

Brussel·les resta optimisme a la recuperació econòmica a l’Estat espanyol

Brussel·les
economia

Empreses de 60 països en el Congrés de Llavors, a Barcelona

economia

Seat i els sindicats negocien un pla per a 1.330 prejubilacions

Seat negocia un pla per prejubilar 1.330 empleats

barcelona
economia

Els mercats gironins ‘celebren’ la seva setmana

girona