La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La paperera J.Vilaseca presenta un ERO que afecta 40 treballadors del centre de Capellades

La paperera J.Vilaseca presenta un ERO que afecta 40 treballadors del centre de Capellades

Capellades

Lenovo decideix suspendre la seva participació presencial al MWC 2022

Barcelona

Díaz convocarà el 7 de febrer la mesa de diàleg social per apujar el salari mínim professional

barcelona

Aturada dels treballadors del Parc de Salut Mar per denunciar “la mala gestió del centre”

barcelona
economia

Llum verd a la revaloració d’un 2,5% a les pensions

Xavier Casas deixa la secretaria general de la UGT a Girona

GIRONA

Premien el projecte de Tossa Blaudeblaus

santa coloma de farners

Els nivells de microplàstics al Mediterrani són superiors als estimats

barcelona

Amiblu inverteix tres milions a la seva planta de Camarles

barcelona