La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’any 2021 se salda amb un descens rècord d’aturats

Barcelona

Maxi Rica, nou secretari general de la UGT a Girona

GIRONA
SÍLVIA ALIU
PRESIDENTA DEL GREMI DE CARNISSERS I XARCUTERS DE LES COMARQUES GIRONINES

“Som empreses artesanes que treballem de manera excel·lent”

GIRONA
El Banc Sabadell guanya 530 milions el 2021

El Banc Sabadell guanya 530 milions el 2021

barcelona

Preocupació a Palamós per les jubilacions en el sector pesquer

PALAMÓS

Banyoles recupera Firestoc, ara ampliada

BANYOLES

El TJUE renya Hisenda per la seva duresa contra el patrimoni a l’estranger

Brussel·les
Líders en el fòrum  pel desarmament
corea del nord

Líders en el fòrum pel desarmament

SUÏSSA

Record a l’Holocaust, i alerta