La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Catalunya va rebre 5,6 milions de turistes internacionals el 2021

Madrid

El preu de la llum, de nou per sota els 200 euros per MWh aquest dijous

barcelona

Glovo compra la plataforma italiana de repartiment de menjar Socialfood

barcelona
ECONOMIA

Catalunya tanca l’any amb la xifra d’acomiadats més elevada des del 2012

Més cases noves en lloc de pisos com a resposta a la pandèmia

Girona

Impuls dels fons Next Generation per rehabilitar

Girona

Ripoll lidera les visites al web del comerç local

Ripoll
Les baixes han fet aturar ja un terç de les empreses

Les baixes han fet aturar ja un terç de les empreses

barcelona

Barcelona bat el rècord d’inversió immobiliària

barcelona