La Borsa
Més valors
Economia

Comencen les jornades de l’arròs, a Girona

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons va presentar ahir les 14es Jornades de l’Arròs, que tindran lloc d’avui al 15 de desembre. Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons, va explicar que la finalitat de les jornades és “defensar el producte de proximitat, els productors de l’arròs de Pals i la cuina gironina”. Bons Fogons vol donar a conèixer el receptari gironí de sempre basat en els productes autòctons i també en aquells que arriben diàriament als mercats de la ciutat. Cada restaurant farà un arròs personal i singular segons la seva tipologia de cuina. Els restaurants que hi participen són: Duc de l’Obac, Massana, Occi, Egg Gastronomia, La Riera de Sant Martí Vell, El Celler de Can Roca, Àpats, Umai i Pere Malagelada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Lagarde diu que no seguirà la Fed en la pujada de tipus d’interès

Brussel·les

El preu de la llum s’apropa aquest dissabte als 200 euros/MWh

Barcelona / Madrid

Els treballadors de Mahle aproven l’acord per al tancament de la fàbrica

VILANOVA I LA GELTRÚ

Recomanen invertir en valors borsaris de qualitat subestimats

barcelona

Sánchez anuncia que al març convocarà ajudes per a la transformació del sector turístic

MADRID

Puigneró demana “cuidar” la marca de país digital amb congressos com el MWC

BARCELONA
ECONOMIA

Catalunya lidera el preu de l’habitatge nou a tot l’Estat amb 4.100 euros/m²

Els lloguers a Girona recuperen preus del 2008

GIRONA
JAIME FERRER
Consultor

“L’economia circular és el gran jaciment de llocs de treball”

Barcelona