Economia

La històrica botiga Cal Rei de Girona tancarà després de més de cent anys

Farà una campanya de liquidació d’estocs amb importants descomptes fins al juny vinent

L’establiment agraeix la fidelitat dels clients

La botiga Cal Rei de Girona, especialitzada en mobles de disseny contemporani, llums, estris de cuina o objectes de la llar, entre altres, finalitzarà la seva activitat després de més de cent anys i tres importants reconversions. El tancament, però, no serà immediat. A partir d’avui, s’obrirà un període de liquidació del material en estoc fins al juny vinent. Cal Rei tenia dues botigues: la principal, situada al carrer Nou de Girona, i una altra a Sant Antoni de Calonge, que obria de Setmana Santa fins a la campanya de les festes de Nadal i que ja no tornarà a obrir.

Agraïment als clients

Manel Batallé, responsable juntament amb el seu germà Jordi de l’establiment, ha volgut agrair “la fidelitat de molts clients que al llarg dels anys han comprat repetidament a Cal Rei”. “Al llarg de tot aquests temps hem pogut establir molt bones relacions amb moltes persones que han vingut al nostre establiment perquè sabien que sempre hem treballat amb articles de qualitat”, hi afegeix.

Batallé explica que s’havia arribat a un moment en què calia plantejar-se la continuïtat d’aquest negoci familiar que ha arribat fins a la quarta generació, amb la Laia, que ha tingut un paper rellevant en la modernització per adaptar-se als temps actuals. El motiu principal ha estat la continuada davallada de les vendes. “Ara s’ha notat més, amb la pandèmia; tanmateix, és un fet que hem anat constatant, la davallada de les vendes, des de fa molt temps. Calia prendre una decisió i no ha estat fàcil, gens. Primer perquè és dur posar fi a una activitat i, també, perquè hi ha persones que fa molts anys que treballen amb nosaltres”, declara Batallé.

Importants descomptes

Ara, Cal Rei iniciarà el seu darrer viatge, el de la liquidació d’estocs. Manel Batallé explica que es farà des d’ara fins al tancament definitiu, previst com a molt per al juny vinent. Segons explica, s’oferiran descomptes molt importants, precisament arran de la necessitat de vendre un gran nombre de material. En aquest sentit, Batallé remarca que els descomptes seran destacats, “tenint en compte, a més, que els productes sempre s’han caracteritzat per ser de la millor qualitat, fet que ens ha permès mantenir durant molts anys una clientela que ens ho valorava molt”.

LA DATA

1992
Inaugurada en la dècada dels anys vint del segle passat, aquest any va introduir els objectes de la llar.

LA FRASE

Volem agrair la fidelitat de molts dels clients que al llarg dels anys han confiat en nosaltres
Manel Batallé
botiga cal rei

Més de cent anys d’història i tres reconversions

Cal Rei no s’ha mogut durant poc més de cent anys del local del carrer Nou, 25, de Girona. El negoci es va expandir amb un segon establiment al passeig de Sant Antoni de Calonge, que obria des de Setmana Santa fins al final de la campanya de les festes de Nadal. L’inici cal buscar-lo a la dècada dels anys vint del segle passat, en què Josep Batallé va obrir un establiment per vendre roba a metres, en un temps en què la confecció encara no existia.

El seu fill, Manel Batallé, va ser el responsable de fer un gir i introduir la roba dels teixits per a la llar. Finalment, el 1992, els fills d’aquest, en Manel i en Jordi, van fer un salt més amb la incorporació de productes per a la llar i mobiliari. “Sempre hem posat al davant la qualitat del producte”, explica Manel Batallé.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona