Economia

L’operadora Parlem adquireix l’empresa gironina Infoself

Incorpora tota la plantilla i el fins ara director general d’Infoself passa a ser director general de Parlem Empreses

L’operadora Parlem Telecom ha comprat el 100% d’Infoself Group, una companyia gironina amb més de 25 anys d’experiència que proporciona serveis informàtics integrals a empreses. La compra suposa la integració de tot el personal d’Infoself Group a Parlem Telecom (una quarantena de persones) i el nomenament de David Ayats, que fins ara era director general d’Infoself, com a nou director general de Parlem Empreses.

L’adquisició de la companyia gironina es va tancar a finals del desembre passat i Infoself defineix el moviment com “una oportunitat per consolidar-nos com una de les empreses catalanes de referència en el sector dels serveis informàtics i continuar assolint un dels nostres objectius principals: la digitalització de les pimes catalanes”.

Per a pimes catalanes

Per la seva banda, Parlem Telecom aposta amb aquesta operació per fer créixer el nombre de clients empresarials i confia a duplicar la quota d’empreses entre el seu nombre total de clients i passar del 10% actual a un 20%. Tot i la seva implantació bàsicament gironina, Infoself –que tanca l’any 2021 amb uns quatre milions d’euros de vendes– té delegacions a Olot i Barcelona i preveu ara, a través de Parlem, desenvolupar aquesta experiència al conjunt del mercat català.

La integració de la plantilla i d’Ayats va acompanyada de més canvis entre els càrrecs directius: Carlos Fernández, responsable de l’àrea de consultoria i software d’Infoself, assumirà la responsabilitat de l’àrea de consultoria digital de Parlem Empreses, mentre que Francesc Xavier Vendrell Font, soci fundador i administrador d’Infoself i especialista en ciberseguretat, assumirà la responsabilitat de l’àrea de ciberseguretat de Parlem Empreses. Segons l’operadora, la compra d’Infoself Group permetrà també a Parlem Telecom accedir als fons Next Generation EU per promoure la transformació digital del sector empresarial català. En aquest sentit, destaquen que l’adquisició de la companyia gironina facilitarà a Parlem Telecom aconseguir clients en el sector de les empreses mitjanes (més de 50 treballadors), ja que podrà oferir uns nous serveis de ciberseguretat i de cloud que fins ara no tenia capacitat de proporcionar.

Nova aplicació de xat per a empreses

La incorporació d’Infoself coincideix a Parlem amb el llançament de Xategem, una nova aplicació de xat per a pimes catalanes, fruit d’un altre acord entre Parlem i Zonetacts, l’empresa que va desenvolupar fa dos anys el premiat programari Chatforce.tech. Segons Parlem, es tracta d’una app corporativa d’àmbit laboral que es personalitza i que no ofereix cap altra operadora estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia