Economia

L’operadora Parlem adquireix l’empresa gironina Infoself

Incorpora tota la plantilla i el fins ara director general d’Infoself passa a ser director general de Parlem Empreses

L’operadora Parlem Telecom ha comprat el 100% d’Infoself Group, una companyia gironina amb més de 25 anys d’experiència que proporciona serveis informàtics integrals a empreses. La compra suposa la integració de tot el personal d’Infoself Group a Parlem Telecom (una quarantena de persones) i el nomenament de David Ayats, que fins ara era director general d’Infoself, com a nou director general de Parlem Empreses.

L’adquisició de la companyia gironina es va tancar a finals del desembre passat i Infoself defineix el moviment com “una oportunitat per consolidar-nos com una de les empreses catalanes de referència en el sector dels serveis informàtics i continuar assolint un dels nostres objectius principals: la digitalització de les pimes catalanes”.

Per a pimes catalanes

Per la seva banda, Parlem Telecom aposta amb aquesta operació per fer créixer el nombre de clients empresarials i confia a duplicar la quota d’empreses entre el seu nombre total de clients i passar del 10% actual a un 20%. Tot i la seva implantació bàsicament gironina, Infoself –que tanca l’any 2021 amb uns quatre milions d’euros de vendes– té delegacions a Olot i Barcelona i preveu ara, a través de Parlem, desenvolupar aquesta experiència al conjunt del mercat català.

La integració de la plantilla i d’Ayats va acompanyada de més canvis entre els càrrecs directius: Carlos Fernández, responsable de l’àrea de consultoria i software d’Infoself, assumirà la responsabilitat de l’àrea de consultoria digital de Parlem Empreses, mentre que Francesc Xavier Vendrell Font, soci fundador i administrador d’Infoself i especialista en ciberseguretat, assumirà la responsabilitat de l’àrea de ciberseguretat de Parlem Empreses. Segons l’operadora, la compra d’Infoself Group permetrà també a Parlem Telecom accedir als fons Next Generation EU per promoure la transformació digital del sector empresarial català. En aquest sentit, destaquen que l’adquisició de la companyia gironina facilitarà a Parlem Telecom aconseguir clients en el sector de les empreses mitjanes (més de 50 treballadors), ja que podrà oferir uns nous serveis de ciberseguretat i de cloud que fins ara no tenia capacitat de proporcionar.

Nova aplicació de xat per a empreses

La incorporació d’Infoself coincideix a Parlem amb el llançament de Xategem, una nova aplicació de xat per a pimes catalanes, fruit d’un altre acord entre Parlem i Zonetacts, l’empresa que va desenvolupar fa dos anys el premiat programari Chatforce.tech. Segons Parlem, es tracta d’una app corporativa d’àmbit laboral que es personalitza i que no ofereix cap altra operadora estatal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Girona és una de les demarcacions de l’Estat on es venen més hotels

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR