Economia

Nova categoria de fleca de l’empresa Puratos

Inverteix 3 milions d’euros en un producte amb grans i llavors sencers

La multinacional d’origen Belga Puratos ha invertit 3 milions d’euros en la seva planta de Sils, en una nova i innovadora categoria de fleca amb grans i llavors sencers, la Solftgrain. Amb aquesta, ja són sis les línies de tecnologia de producte que l’empresa dedicada al pa, la pastisseria i la xocolata té a Sils: pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes, cobertura de cacau i ara Softgrain. En total, oferirà vuit varietats i la possibilitat de personalitzar-les a partir de la selecció de grans, llavors i perfil de massa mare que més convingui.

Categoria Softgrain

La nova tecnologia Softgrain es caracteritza per utilitzar els grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir. El sistema està inspirat en la tradició de la fleca alemanya i escandinava i proporciona als consumidors més “frescor” i una opció “més saludable”. Això passa perquè els pans elaborats amb aquest sistema conserven millor la humitat i, a la vegada, suposen una gran aportació de fibra i energia, a més de ser una font de proteïnes, vitamines, antioxidants i minerals, segons assegura l’empresa en un comunicat. Amb un format adaptat a tots els mercats tant l’artesà, com retail, foodservice o indústria, la categoria Grans Sencers aporta innovació i diferenciació així com conveniència i versatilitat als fabricants i productors. “En concret, permet que aquests reinventin la seva gamma de productes en línia amb les últimes tendències del consumidor, a la vegada que és fàcil d’usar i ofereix múltiples aplicacions que fomenten la creativitat i la versatilitat”, diuen.

D’aquesta categoria Grans Sencers, Puratos ha tret un total de 8 varietats “amb la possibilitat de personalitzar noves varietats a partir de la selecció dels grans i llavors i el perfil de la massa mare que més convingui”. Aquestes varietats són: Softgrain Multigrain, Softgrain Quinoa, Softgrain Ancient, Softgrain Espelta, Softgrain Nibsamb Xocolata Belcola de Cacao Trace, Softgrain Grans Germinats, Softgrain Pipes Torrades i Softgrain Malteado.

El llançament del nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes Health and Wellbeing, seguint les tendències del mercat.

Puratos és un grup internacional que ofereix una gamma completa d’ingredients i serveis innovadors per a la indústria de la fleca, pastisseria i xocolata. Serveixen a artesans, industrials, supermercats i empreses de food service en més de cent països a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

La plantilla de Lékué a la Llagosta es mobilitza contra el tancament de la planta: “Estem pagant una mala gestió”

La Llagosta
economia

L’Opa del BBVA al Sabadell s’alenteix

barcelona
unió europea

La CE veta l’ús d’un agent químic present en caixes de pizza

barcelona
regne unit

El Banc d’Anglaterra no es deixa arrossegar per la Fed i manté els tipus en el 5%

barcelona

Girona és una de les demarcacions de l’Estat amb més hotels a la venda

GIRONA
Tribuna

Un equip de 3 estrelles

Soci-Director de H&B Human and Business, conferenciant i formador
economia

Ajuntament, empreses i institucions acadèmiques impulsen l’Aliança per a la Innovació BIVA

SANT CUGAT DEL VALLÈS
Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona