Economia

Casa Tarradellas invertirà 30 milions en una nova planta a Gurb

La construcció del nou centre suposarà la creació de 100 nous llocs de treball, que se sumaran als 1.200 actuals

Casa Tarradellas ha iniciat la construcció d'un nou complex a Mas Galí a Gurb (Osona), que es dedicarà a l'elaboració de productes elaborats a base de pa i en què invertirà 30 milions d'euros.
La construcció del nou centre productiu de Casa Tarradellas suposarà la creació de cent nous llocs de treball, que se sumaran als 1.200 treballadors que ja té l'empresa, ha comunicat la companyia.

La inversió total servirà per millorar les línies i ampliar les instal·lacions dedicades a l'elaboració de productes a base de pa, amb la qual cosa permetrà que l'empresa ampliï la seva capacitat productiva anual en l'elaboració de precuinats.

Aquest nou complex se sumarà als quatre centres de producció actuals de l'empresa, ubicats a Gurb i Vic (Osona), a través dels quals Casa Tarradellas va produir el 2006 més de 120.000 tones de productes, entre pizzes fresques, espetec, tallats (pernil cuit i bacó), patés, quiches i sandvitxos farcits.

Mantenir el lideratge
"La creació del nou centre d'elaboració de precuinats de Casa Tarradellas forma part de la voluntat de la marca de mantenir el seu lideratge en pizzes i continuar fidel al seu esperit d'innovació en la categoria, on a més de pizza elabora sandvitxos, entrepans i quiches", assenyala la nota.

Amb una facturació de 470 milions d'euros l'any 2006 (un 11% superior a la del 2005), en els últims tres anys Casa Tarradellas ha realitzat una inversió consolidada de 60 milions d'euros en maquinària i millora d'instal·lacions.

La construcció d'aquest nou centre productiu representa una ampliació de les dues instal·lacions que el 2003 es van construir al polígon Mas Galí, orientades a l'elaboració d'especialitats càrniques i precuinats respectivament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un Consell de Conselleres per canviar “la cultura empresarial patriarcal”

Barcelona
societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona