Economia

ECONOMIA

L’empresa belga Teblick inverteix 4,3 milions per consolidar-se a l’Alt Empordà

L’empresa, especialitzada en el disseny, fabricació a mida i muntatge de components per a instal·lacions i equipaments industrials, trasllada la seva seu catalana al Far d’Empordà

L’empresa belga Teblick, que fabrica instal·lacions a mida d’alta qualitat per a empreses i instal·lacions industrials, ha invertit 4,3 milions d’euros en la construcció d’una nova planta al Far d’Empordà (Alt Empordà). La companyia està especialitzada en el modelatge i fabricació a mida d’instal·lacions completes de tractament d’aire i aigua, així com per a l’emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics.

L’empresa, que des del 2014 estava instal·lada a Vilamalla (Alt Empordà) amb el nom d’Eco Sistema Teblick, ha completat el trasllat a la nova seu aquest mateix mes de gener. Una planta de 4.000m2 dissenyada per ser autosuficient energèticament i basada en la sostenibilitat. Teblick compta amb quinze treballadors establerts a Catalunya i té previst un pla d’expansió progressiu de cara els propers anys, tant pel que fa a nombre de professionals com de volum de negoci.

El Director de la Planta de Teblick a Catalunya, Joan Barris Boada, explica que “l’objectiu és que aquestes instal·lacions ajudin l’empresa a ser reconeguda a tot el territori català, així com al conjunt de l’Estat”. Barris Boada afegeix que “volem aprofitar la ubicació estratègica i les infraestructures de Catalunya per obrir mercat a l’Orient Mitjà i als països del nord d’Àfrica”.

Eco Sistema Teblick a El Far d’Empordà (Alt Empordà) forma part de l’empresa familiar belga Teblick (1958), una companyia ubicada a Anvers (Bèlgica) que es dedica a fabricar equips personalitzats amb plàstic d’alta qualitat per a instal·lacions i maquinària de tractament d’aire i aigua, així com l’emmagatzematge, transport i aïllament de productes químics. A la planta belga compta amb 50 treballadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva

Continua la Vaga a la multinacional DXC Technology

girona